Редактор: e-mail: Кадър: БТВ65 са лабораториите у нас, включени в заповедта на

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВ65 са лабораториите у нас, включени в заповедта на
Коментари Харесай

Д-р Ангел Кунчев: Вечерен час няма да има в цялата страна, но може да удължим извънредната обстановка

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

65 са лабораториите у нас, включени в заповедта на Министерството, за които се признават резултати от други страни. Иначе 185 лаборатории всекидневно работят на цялостен потенциал, доста, доста над 11 000 са тестванията дневно, в случай че работят на максимума, може да стигнат 30-40 000 на ден.  

Това сподели основният държавен здравен контрольор доктор Ангел Кунчев в „ Тази заран ” по БТВ.

По този метод той отговори косвено на проф. Гайдарски, който сподели, че у нас има 60 лаборатории, които могат да вършат най-вече по 7200 теста дневно.

Проблемът с съмнение, казусът със разбъркване на медицина и политика, води до комплициране на популацията и не извършва противоепидемичните ограничения. Ами нон стоп разсъждаваме, нон стоп реагираме, заведенията считат, че са нарочени, че някой желае да ги затвори, учебните заведения - че ги ограничаваме, добави доктор Кунчев.

Ако не пречупим тази крива, защото нагоре вървят числата, ограниченията няма да са единствено за две седмици, а може да се удължат. Вечерен час не е сполучлив за цялата страна. В региони, където има увеличение на заболеваемостта, кметовете го вършат. Ако нещата вървят по този начин, сигурно ще увеличим изключителната конюнктура, добави доктор Ангел Кунчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР